keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Oho, mikä loma!

Se kaikki alkoi sattumasta. Hyvä ystäväni voitti itselleen villan viikoksi Espanjasta ja tiesin heti, ettei tätä reissua voi missata. Samalla tiesin, ettei kaikki meistä tytöistä (mukaan lukien minä itse) voi mitenkään irtaantua perhe-elämästä kovin pitkäksi aikaa. Ratkaisu oli helppo: viedään perheet vähän lähemmäksi ja irtaannutaan sitten!
Vuokrattiin muutaman kaveriperheen voimin oma villamme Nerjasta, vajaan tunnin ajomatkan päästä tyttöjen mökistä. Käytiin puolin ja toisin toistemme luona yökyläilemässä ja tuloksena oli täydellinen perheloma pienellä tyttöjenreissu-twistillä. 
Reissu ylitti heittämällä kaikki odotukset, lähtöasetelma tuntui äkkiseltään, noh, melko...monimutkaiselta. Mutta kaikki meni niiin hyvin! Kuuden vanhemman ja nelilapsisen Nerjan perheemme arki sujui kuin tanssi - kiitos siitä erityisen mutkattomille matkaseuralaisille. Jos jotain piirteitä oon oppinut arvostamaan matkaseurassa, on ne ehdottomasti leppoisuus ja mutkattomuus. Murehtimaan ehtii sitten kotonakin.
Eikä pidä unohtaa nostaa vähän hattua superdaddyille - isit ottivat hymyissä suin homman hanskaan kun me lähdettiin vähän viettämään laatuaikaa tyttöjen kesken. Ja niillä oli kuulemma oikeasti ollut tosi kivaa. 
  Nerja oli paikkana varsin ihastuttava, voisin suositella sitä oikeastaan kenelle tahansa. Oikein kaunis ja mukava paikka sopivalla sekoituksella aitoa espanjalaisuutta ja turismia. Vuokra-autoilla pääsi näppärästi kulkemaan lähikaupunkeihin kun siltä tuntui. Enimmäkseen viihdyttiin kuitenkin (huippukivalla) talollamme Nerjassa. 
 Juteltiin paluulennolla siitä, miten ristiriitaisilla fiiliksillä sitä lähti kotiin. Tavallaan oli ihan kamalan onnellinen olo siitä, että oli ollut niin mahtavan hyvä loma. Toisaalta taas harmitti ihan hirveästi kun se loppui liian aikaisin. 
 Pakko vielä lisätä loppuun, että kuin koko loman kruunauksena meidän pikkumissi alkoi nukkumaan heti ensimmäisenä yönä reissussa kunnollisia - jopa kymmenen tunnin (!!!) - yöunia. Elämä on sittenkin aika mahtavaa!

2 kommenttia:

  1. Kuvista ja kertomasta päätellen oli aivan mahtava loma, ihania kuvia ja tulee heti hinku Espanjaan..onneks on jo liput ostettu kesäks ;)
    Katy G.

    VastaaPoista